Nem csak a 20 éveseké a világ

Az eddigi utolsó szerzeményem a 20 – cím amely számomra nagy jelentéssel bír, másoknak talán csak azt sugallja, hogy nem tudtam milyen címet adni neki, aztán a hasamra csaptam. A darab ajándékba készült, de ugyanúgy magam számára is írhattam volna, mivel a címet saját magamnak is értelmeztem (akinek írtam, akkor töltötte a 20. életévét, ugyanabban a hónapban pedig én is).

Az másodikkal (Last Smile) ellentétben ez teljesen más világ. Ha hasonlítani kellene (nem mintha olyan sok variáns lenne : P ), akkor a Dawnhoz lehetne. Levonhatunk egy olyan következtetést, hogy amit nem csak “úgy” írtam, hanem gondoltam benne valakire, az inkább életvidámabb, dúr hangnemben, nem pedig mollban.

Egyelőre még nem jött az a késztetés, hogy írjak újra, vagyis késztetés az volt, viszont elégséges ihlet és ötlet nem. Úgy érzem, mintha kiüresedtem volna és nem jön ki belőle semmilyen szép dallam, jó akkordkombináció. Lassan egy éve nem írtam zongoradarabot, csupán hangszerelést zenekar számára, mely teljesen más … Viszont ezt sok szeretettel ajánlom mindenkinek, nem csak a 20 évesek számára!

 


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.